28–29 квітня при сприянні Міністерства культури України у місті Києві відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль «ProFest of the best», на якому свою майстерність представляли учні та творчі колективи з усіх куточків України та Білорусії. В ньому взяли участь чотири вихованці Первомайського ЦНТТУМ.

Головна мета фестивалю-конкурсу – знайти найбільш талановиту молодь і сприяти їхньому подальшому творчому розвитку. Під час заходу всі охочі змогли ознайомитись із кращими зразками культури та мистецтва різних країн світу, обмінятись досвідом і художніми досягненнями творчих колективів України та зарубіжжя.

Фестиваль-конкурс проводився за різними номінаціями з урахуванням вікових особливостей учасників. Наші вихованці вибороли звання лауреатів І ступеня в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»:

І місце – Гонарович Дар’я, за роботи «Весняні співи», «Батьківщина», керівник гуртка Доброва Л.Л.

І місце – Манзій Дар’я, за роботи «Квіткова Україна», «Шукаю принца», керівник гуртка Доброва Л.Л.

І місце – Маковей Вікторія, за роботи «Скринька для фото «Маленька фея»», «Підставка для телефону «Wonderful»», керівник гуртка Нужна К.В.

І місце – Савва Дмитро, за роботи «Малий канонірський човен», «Бойова орбітальна станція», керівник гуртка Савва А.Ю.

             Окрім того, педагогів ЦНТТУМ, вихованці яких брали участь у фестивалі-конкурсі нагородили подяками за вагомий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм і творчу майстерність, а також підготовку до участі в міжнародному конкурсі-фестивалі «ProFest of the best»

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.