Шановні вихованці, педагоги, батьки!

          Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

          Нашим юним друзям – гуртківцям бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

          Для випускників цей дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Я твердо вірю, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

          Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим педагогам та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

          Щиро бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Бажаю педагогам життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

          З повагою  директор ЦНТТУМ Ірина Семенова

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.