15 вересня 2018 року Первомайський центр науково-технічної творчості учнівської молоді гостинно відчинив двері вихованцям 2018/2019 навчального року. Це – перше свято, метою якого є залучення учнівської молоді до участі у гуртках науково-технічного напрямку. У ході заходу презентовано досягнення педагогічного колективу центру та його вихованців. Зокрема методист Доброва Лариса Леонідіва розповіла про напрями гурткової роботи, які забезпечують змістовне дозвілля учнівської молоді та розвиток їх творчих здібностей.

 Але найцікавіше було потім, коли керівники гуртків ЦНТТУМ проводили екскурсії по лабораторіях та майстер-класи, аби ознайомити дітей та батьків із роботою гуртків, які вони очолюють. А їх чимало:,,Вязунчики” (керівник Добровольстка О.О.), ,,Судномоделювання” (Савва А.Ю. та Чистов І.М.), ,,Авіа та автомоделювання” (Луковський Р.В.), ,,Радіоелектронне конструювання” (Сільченко Ю.В.), ,,Моделювання іграшок-сувенірів” (Архіпова Т.Г.), ,,Сувенірна майстерня” (Нужна К.В. та Ольховська Л.М.), ,,Комп’ютерне програмування” (Сільченко Ю.В.) та „Початкове технічне моделювання” (Баранська О.А.)

 

За оцінками відвідувачів захід вдався на славу! Цьому в значній мірі сприяли вдало підібрані веселі українські наспіви, які закликали всіх небайдужих приєднатися до нього.

      Сподіваємося на продовження плідної співпраці з новими гуртківцями та їх батьками у новому 2018/2019 навчальному році!

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.