Про підсумки обласного конкурсу на кращу методичну розробку з науково-технічної творчості серед педагогів позашкільних навчальних закладів


Відповідно до пункту 6 Положення про департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 28.04.2016 № 154-р, наказу департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації від 29.03.2016 № 281 «Про проведення обласного конкурсу серед педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на кращу методичну розробку з науково-технічного напряму», зареєстрованого у Головному управлінні юстиції в Миколаївській області 12.04.2016 за № 78/ 2409, з метою виявлення та пропаганди найкращого педагогічного досвіду, підвищення фахової майстерності та творчої активності педагогів позашкільних навчальних закладів, впровадження в практику найбільш ефективних методів, прийомів і форм роботи, забезпечення педагогічних працівників науково-методичними матеріалами для підвищення якості навчально-виховного процесу, протягом листопада 2016року Миколаївським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний конкурс на кращу методичну розробку з науково-технічної творчості серед педагогів позашкільних навчальних закладів.


На конкурс представлено 36 методичних розробок з 15 позашкільних навчальних закладів. Первомайський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді представили керівники гуртків Доброва Л.Л. і Савва А.Ю.


І сьогодні ми ділимося результатами конкурсу:


І місце – Савва Артем Юрійович, керівник судномодельного гуртка, за методичну розробку «Використання проектної технології на заняттях судномодельного гуртка»;


ІІІ місце – Доброва Лариса Леонідівна, керівник гуртка «Виготовлення сувенірів», за методичну розробку «Джинс. Виготовлення сувенірів з текстилю на заняттях гуртка художньо-технічного профілю»


Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів і натхнення і нових перемог!

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.