В Миколаївському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді з 6  по 8 червня 2018 року відбулися обласні змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді та юнацтва (моделі до 600 мм та швидкісні радіокеровані моделі).

      Змагання у класах швидкісних радіокерованих моделей відбувалися в акваторії річки Інгул  (район «Намив»), а змагання моделей до 600 мм – в басейні Миколаївського обласного центру НТТУМ.

       У змаганнях взяли участь 4 команди: Миколаївського обласного та Первомайського центрів науково-технічної творчості учнівської молоді, станції юних техніків м. Миколаєва, Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості.

      Програмою змагань передбачалась особисто-командна першість з судномодельного спорту в класах моделей до 600 мм (ЕК-600, ЕН-600, ЕЛ-600, F-2-U, F-4-A, F-4-B, F-3-E-600) та швидкісних радіокерованих моделей (F-1-E, F-3-E, F-3-V, FSR-V 3,5 (7,5), ECO expert, ECO mini expert).

       Команда  Первомайського ЦНТТУМ на чолі з керівниками судномодельних гуртків: Саввою А.Ю.  та Луковським Р.В., виборола ІІІ місце в  командній  першості в класах швидкісних радіокерованих моделей та за результатами комплексного заліку.

 В особистій першості вихованці здобули 6 перемог.

І місце – Гудков Віктор, в класі моделей F-2U;

І місце – Гудков Віктор, в класі моделей F-4В;

ІІ місце – Луковська Олена, в класі моделей F-4В;

ІІ місце – Мурзак Андрій, в класі моделей ЕН-600;

ІІІ місце – Глінський Артем, в класі моделей F-4А;

ІІІ місце – Глінський Артем, в класі моделей ЕК-600.

2 перемоги у класах швидкісних радіокерованих моделей виборов Гульченко Рустам, керівник гуртка Чистов І. М.

ІІІ місце, в класі радіокерованих моделей F3-V;

ІІІ місце, в класі радіокерованих моделей FSR-V-3,5.

 

Учасники змагань, які посіли призові місця в особистій першості були нагороджені дипломами Миколаївського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та медалями, у командній першості – грамотами та кубками.

Щиро дякуємо командам судномоделістів за гідне представлення Первомайського центру науково-технічної творчості учнівської молоді і зичимо їх успіхів у навчанні та нових перемог!

 

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.