Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Гостював Святий Валентин в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді цілий тиждень. Керівники гуртків разом з вихованцями розгорнули посилену підготовку до свята та традиційної вже 4 роки поспіль акції «Подаруй радість ближньому».

07 лютого на базі ЗОШ №16 проводила заняття гуртка «Маленькі умільці» Луковська В.О. Керівник разом з вихованцями подорожували островами любові та виготовили вітальні 3-д валентинки, якими 14 лютого на вулиці вітали перехожих.

10 лютого відбувся відкритий майстер клас «Виготовлення сердечок до Дня Святого Валентина з різноманітних матеріалів», керівник гуртка Архіпова Т.Г.  Вихованці на чолі з досвідченим педагогом розповіли про історію виникнення та традиції свята, продемонстрували величезну кількість варіантів створення іграшок-сувенірів до свята

Це свято принесло  світлі і теплі почуття, доброту і любов до рідних, близьких і  друзів.

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.