Нове освітнє середовище – це сучасний простір, сукупність умов, засобів і технологій для комфортного навчання гуртківців, керівників гуртків і самих батьків, як цього вимагає Нова українська школа. Тому адміністрація та педагогічний колектив закладу спільно з управлінням освіти Первоиайської міської ради докладають значних зусиль для створення комфортних умов навчання юних винахідників.

Реформування соціально-економічної і політичної систем розвитку України припускає багатофункціональну перебудову всіх сфер діяльності, в тому числі, і в освіті, яка потребує змін в організації та у змісті сучасного позашкільного закладу.

Матеріально-технічна база – необхідна умова функціонування ЦНТТУМ і реалізації цільової програми розвитку. Подальше вдосконалення матеріально-технічного забезпечення закладу сучасним навчальним і технічним обладнанням, інформаційно-технічними засобами дає можливість організувати додаткові освітні послуги, освітню діяльність.

Майном ЦНТТУМ, яке визначено статутом, є матеріально -технічна база закладу, що включає будівлі, споруди, земельні ділянки, комунікації, інвентар, обладнання та інше.

Первомайський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Первомайської міської ради, Миколаївської області розташований у типовому приміщенні за адресою: 55213, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Бебюш Капон,2а,   тел.: 7-57-40.

Заклад має ліцензію № 150822, зареєстровану виконавчим комітетом Первомайської міської ради, на провадження діяльності за  рівнем розвиток здібностей учнівської молоді. Відповідно до рішення Миколаївської обласної РЕР з ліцензування та атестації від 10.01.1997 (протокол №2), проектна  потужність становить 380 місць, фактична кількість вихованців 556.

Навчальний заклад має 15 навчальних, підсобних та адміністративних приміщень. Кожен навчальний кабінет (лабораторія) має паспорт, в якому відображені загальні санітарно-гігієнічні умови приміщення кабінету, організація робочих місць, режим роботи кабінету, перелік методичної літератури, дидактичний та роздатковий матеріал, наочні посібники та технічне обладнання, постійні і змінні експозиції, в більшості кабінетів систематизовано навчально-методичне забезпечення. Навчально – методичне, технічне забезпечення дозволяє в повному  обсязі виконувати навчальні програми, за якими працює колектив керівників гуртків.

Усі кабінети, де проводяться заняття, відповідають Положенню про навчальні кабінети навчальних закладів, яке затверджене наказом МОН України за № 601 від 20.07.2004 р., Державним санітарним правилам і нормам влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації освітнього процесу, які погоджені листом МОН України від 05.06.2001 р. за № 1/12-1459 та затверджені Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 р. за № 63, в них створені необхідні умови для занять.

У ЦНТТУМ працюють 2 точки доступу до мережі Інтернет через Wi-Fi технології. Доступ закладу до мережі Інтернет надається провайдером «netmix» зі швидкістю 10 Мбіт/с. Завдяки підключенню до мережі Інтернет заклад здійснює електронний документообіг з управлінням освіти, міським виконкомом та іншими закладами освіти.    Електронна адреса закладу: http://snttum1937@ukr.net    Сайт закладу: http://cnttym.in.ua

У ЦНТТУМ проведено велику організаторську роботу по естетичному оформленню коридорів, навчальних кімнат, лабораторій, рекреації та адміністративних кабінетів, влучно підібрано кольорову гаму. У закладі чітко простежується єдиний підхід до оформлення всього приміщення закладу.

Екскурсія по ЦНТТУМ  

 

 

 

 

 

 

 

 

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.