Загальні правила для вихованців:

1. Заздалегідь домовитися про включення або вимкнення відеокамери.

Майже всі заняття проходять із включеною камерою як з усіма гуртківцями, так із окремим гуртківцями. Тому кожен повинен займати зручне місце для заняття (письмовий стіл).
2. Мати охайний вигляд у камері
Перед початком заняття, протріть камеру, налаштуйте ракурс. Одягніть простий однотонний одяг (не сидіть у домашньому одязі або у пижамі!). Поважайте своїх вчителів.
3. Правильно оформлений нікнейм (ім’я учня)
Це дуже важливе питання. Запишіть своє власне ім’я та прізвище, оберіть реальне фото для заставки, так коли камера буде вимкнена, керівник гуртка легко ідентифікує вас.
4. Не займатися посторонніми речами, чому саме:
– Вашу не зацікавленість одразу помітить вчитель;
– Ви можете винятково не виключити звук або відео і всі одразу побачать або почують те, що непотрібно;
– це зневага до вчителя.
5. Як відповісти на запитання (як “підняти” руку)
Задля того щоб заняття пройшоло з користю для кожного учасника процесу, потрібна коректна поведінка: не перебивати один одного, дотримуватися заданої поведінки:питання-відповідь – все як на уроці в класі. Для цього потрібно лише “підняти” руку у відеоуроці, або перейти в програмі у розділ “Учасники” та натиснути на кнопку “підняти руку”.
6. Не залишати камеру порожньою
Якщо ви відлучаєтес “у справах” чи хтось з родичів вас терміново покликав в іншу кімнату — вимкніть відео, швидко розв’яжіть усі питання та повертаємося. Тільки тоді вмикаємо знову.
7. Не забудьте попрощатися та подякувати педагогу за проведене заняття!

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.