П О Л О Ж Е Н Н Я
про порядок проведення особистого прийому громадян

у Первомайському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді

 

  1. Особистий прийом громадян у Первомайському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді проводиться:

1.1 директором та методистом ЦНТТУМ згідно з затвердженим графіком;

  1. Графік особистого прийому громадян затверджується наказом по ЦНТТУМ та доводиться до відома громадян через розміщення на інформаційному стенді та сайті ЦНТТУМ.
  2. Методист, відповідає за організацію особистого прийому громадян директором ЦНТТУМ, веде журнал особистого прийому громадян директором ЦНТТУМ, забезпечує направлення звернень, поданих на особистому прийомі, безпосередньо працівникам, до повноважень яких належить вирішення проблеми і прийняття в зв’язку з цим відповідних рішень.
  3. Відповідальність за своєчасний та якісний розгляд звернень, надання відповіді заявнику несуть посадові особи, яким доручено розгляд звернень.

За результатами розгляду звернень, що надійшли на особистому прийомі, при необхідності надання письмової відповіді, працівниками, яким доручено розгляд звернень готується проект відповіді заявнику та інформація за підписом директора ЦНТТУМ.

Рішення про зняття звернення з контролю приймає директор ЦНТТУМ, шляхом накладання резолюції «До справи» на інформації, яка надійшла за розглядом звернення, або шляхом надання відповіді заявнику за особистим підписом. Рішення про необхідність додаткового контролю за розглядом звернення до остаточного вирішення питання приймає директор.

  1. Методист, відповідає за організацію особистого прийому громадян директором ЦНТТУМ:

5.1 контролює додержання графіка прийому громадян у ЦНТТУМ;

5.2 використовує для поточної роботи (опрацювання документів, роз’яснювальна робота тощо) робочий час, упродовж якого особистий прийом не проводиться;

5.3 при наявності резолюції «Роз’яснено на місці» доводить до відома заявника про те, що йому письмова відповідь надсилатися не буде.

  1. У разі, якщо особистий прийом громадян директором ЦНТТУМ не може відбутися за графіком через поважні причини, він переноситься на інший день та час, який визначається директором, про що громадянам доводить до відома методист, який відповідає за організацію особистого прийому громадян директором ЦНТТУМ.

У разі відсутності директора школи в дні особистого прийому через поважні причини, прийом може проводитися головним спеціалістом, який відповідає за звернення громадян у територіальному відділі, або переноситься на наступний тиждень.

 

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.