16 травня на Миколаївщині, в с. Гур’ївка Новоодеського району, Миколаївським обласним ЦНТТУМ було проведено виїзне засідання методичного об’єднання керівників гуртків початково-технічного профілю. Первомайський ЦНТТУМ представляла Баранська О.А., керівник гуртка ПТМ.

                Засідання проходило у історично відомому місці, у 1939 році тут знаходилось єдине в країні МТС. Саме тому в цій місцевості кіностудія «Мосфільм» знімала фільм «Трактористи» з М. Крючковим у головній ролі, де  всі жителі села були задіяні в масовках.

 

           Тема засідання: «Розвиток творчої уяви, креативного мислення гуртківців молодшого шкільного віку». Під час роботи засідання колеги ділились власним досвідом та використанням сучасних технологій: «Сім способів розвитку творчого мислення дитини» та «STEM-освіту, як освіту ХХІ століття».

 

 

    

     Директором, Задорожною Т.М. та  керівником гуртка, Крайнюк А.В. СЮТ Новодеського району був проведений майстер-клас «Виготовлення тунель-буку», в якому всі прийняли активну участь.

         На завершенні засідання відбулось нагородження переможців конкурсу на кращу методичну розробку, в якому перше місце посіла  Баранська О.А. вітаємо її з перемогою!

Від stantsiya

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.